Girişimcilik Söyleşisi

VAN HORNE Construction Limited Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Zeki MERT’ in katılımıyla gerçekleştirilen girişimcilik söyleşisi, Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Söyleşiye; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Latif KELEBEKLİ, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doçent Dr. Üzeyir KEMENT ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Faruk YÜKSEL katılım gösterdi.

Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimizle buluşan Sn. MERT, yurt dışında karşılaştığı zorlukları ve bu zorluklarla nasıl başa çıktığını anlatarak öğrencilerimize girişimcilik hakkında tavsiyelerde bulundu.

Söyleşi sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Latif KELEBEKLİ, Sn. Fesih Zeki MERT'e katılımından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Eklenme Tarihi : 18-05-2022 14:19:09