Öğrencilerimiz Otel İşletmeciliği Dersi Kapsamında Radisson Blu Hotel Orduya Misafir Oldular

Fakültemiz lisans programında Dr. Öğr. Üyesi Faruk YÜKSEL tarafından verilmekte olan Otel İşletmeciliği dersi kapsamında öğrencilerimiz Radisson Blu Hotel Ordu’yu ziyaret ederek sektördeki uygulamaları yerinde incelediler.

Akademi ve sektör arasındaki birlik ve beraberliği her daim destekleyen, sektörün duayenlerinden Radisson Blu Hotel Ordu Genel Müdürü Tuncay KARAKAŞ ve ekibi öğrencilerimize ev sahipliği yaparak sektördeki operasyonlar hakkında bilgilendirmede
bulundular.

Öğrencilerimizin Boztepe’de yer alan işletmeye ulaşımları Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından teleferikle ücretsiz olarak sağlandı. Radisson Blu Hotel Ordu Ailesi’ne ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne öğrencilerimizin eğitimine sağlamış oldukları katkıdan dolayı fakültemiz olarak teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi : 24-11-2022 16:31:45